Få 3 nr av Aktiv Träning + Active Fit hemmaträningsset + Digital träningsguide
Få 3 nr av Aktiv Träning
+ Active Fit hemmaträningsset
+ Digital träningsguide
Dölj

Få 3 nr av Aktiv Träning
+ Active Fit hemmaträningsset
+ Digital träningsguide
– Spara 649 kr

4.2 av 5 (1108)

Läsarnas
bedömning
Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 649 kr!
  1. Din genväg till ett sunt och aktivt liv
  2. Senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning samt om kost och hälsa
  3. Marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder
  4. Du kan läsa de senaste 12 numren av Aktiv Träning på din smartphone, när det passar dig - ladda ner appen WYPE

4.2 av 5 (1108)

Läsarnas
bedömning

Hemmaträningsset

Komplett hemmaträningsset från Active Fit

Värde: 499 kr

Nå nya höjder med din träning! Nu har du möjlighet att hålla igång träningen och kroppen hemma. Detta hemmaträningsset från Active Fit består av populära produkter som ger dig möjlighet att utföra ett stort antal olika övningar.

Hemmaträningssetet består av följande produkter:

  1. Träningsmatta från Active Fit: Träningsmattan kan användas till en uppsjö bra styrketräningsövningar för alla muskelgrupper. Den är även bra att använda till olika fitness- och yogaövningar. Träningsmattan från Active Fit har bra kvalitet med mycket hög täthet och stor friktion. På mattan finns ett Power Circle-program tryckt, så att du alltid har bra övningar nära till hands.
  2. Ab Wheel från Active Fit: Med ett magträningshjul/Ab Wheel från Active Fit kommer du uppleva mer än bara mageffektiv träning. Ab Wheel-övningarna hjälper även ryggen, rumpan, axlarna och armarna. Maghjulet består av ett dubbelhjul, vilket gör redskapet hållbart och stabilt. Handtaget på hjulet är ergonomiskt och har en bra yta.
  3. Kinetic Bands från Active Fit: Detta är en förbättrad vidareutveckling av Power bands/Loop bands. Setet består totalt av 8 delar. Det innehåller 3 par olika träningsgummiband i olika styrkor (6 träningsgummiband totalt). Med Kinetic bands kan du optimera och förbättra din styrka – till exempel genom explosivitets- och uthållighetsövningar där du spänner 2 gummiband mellan låren så att det uppstår ett motstånd som känns i alla rörelser du gör.

Utöver det stora hemmaträningssetet och Aktiv Träning får du också en unik digital träningsguide med bra övningar som du kan använda setet till.

Digital träningsguide

Tillsammans med träningssetet får du en digital träningsguide med effektiva övningar som du kan använda dina nya prylar till.

Vi har valt ut 20 bra övningar som gör att du på nolltid kommer i gång med maghjulet, mattan och träningsbanden. Övningarna är noga utvalda så att hela kroppen tränas och du får massor av utmaningar – oavsett din nivå. Dessutom kan du läsa om hur du kan skapa egna träningsprogram.

Vi tipsar dig om vad du bör tänka på när du väljer övningar, hur många repetitioner du bör göra, hur många set du bör sikta på samt vilken teknik och frekvens du bör använda. Det har aldrig varit enklare att komma i form.

Andra erbjudanden från Aktiv Träning

Få mängder av inspiration, tips, råd och hjälp för en roligare och mer givande träning.

Tidskriften Aktiv Träning är perfekt för dig som älskar en sund livsstil och en aktiv vardag med energigivande träning. I varje nummer av Aktiv Träning får du motiverande tips, råd och vägledning som du kan använda i din vardag – på en gång! Du får de senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning samt om kost och hälsa. Du får även marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder, så att du kan göra ett smart val och undvika irriterande felköp. I varje nummer får du dessutom läsa motiverande personporträtt, fascinerande reportage om nya trender samt artiklar om träningsvärlden med ett spännande perspektiv – allt presenterat på ett enkelt, snyggt och underhållande sätt.

Med en prenumeration på Aktiv Träning får du din tidskrift i brevlådan portofritt varje månad. Du kan dessutom läsa din tidskrift online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg och hitta exklusiva erbjudanden i vår webbshop.

Jag och hela redaktionen på Aktiv träning önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Niels Christian Thalund

En värld av hälsa och välbefinnande.

5
37%
4
50%
3
11%
2
1%
1
1%

4.2 av 5 stjärnor
1108 undersökningar

Det säger läsarna

Variationen med olika träningstips inom olika idrotter.

Pontus Byberg

Tidningen är inte specialiserad på en specifik träningsform. Den ger bra tips till dem som gillar att hålla sig i form och träna mera varierat.

Mats Måbrink

Tidningen innehåller en sådan bredd och vänder sig till alla.

Adam Johansson

Tar upp de flesta sporter o motionsformer , är allsidig och nu när den även vänder sig mot alla typer av människor . Test av olika kläder mm jättebra.

Agneta Wahlbom

Seriös, intressant, informativ och välbalanserad utan att kantra åt "ortorexihållet".

Bim Grahn

Rolig läsning om man gillar träning och vill leva sunt.

Richard Albertsson

Om du gillar löpning är det tidningen för er/dig. Bra med tips hur man kommer i gång och inte tappar lusten att fortsätta. Kul läsning om olika tester. Och en del recept kan var med i bland👍

Rickard Knutsson

Många bra tips och råd. Hur du kan utveckla din träning och förbättra din vardag.

AnnaTherese Duell

Mycket bra tips och råd om olika träningsformer, Nutrition, tillbehör och tips om vart man får tag på detta. Inhållsrik och nyttig tidning.

Anne-Karin Nybakk Haagensen

Man blir aldrig fullärd, alltid värt att läsa eftersom man alltid får nya idéer och bra tips. Mycket innhehållsrik!

Siv Wassdahl

Enkla tips som gör det enkelt att komma igång med träningen.

Tina Hildebrand

Att den är för alla, det finns olika nivåer och kom i gång. Bra träningstips, bra tester. Den har en sund inställning till träning, den är för vanliga människor som gillar att träna men som vill att det fungerar i en vardag. Bästa träningstidningen!

Anna Kihlström
Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 nr av Aktiv Träning
+ Active Fit hemmaträningsset
+ Digital träningsguide

99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 649 kr!